Giriş Kayıt
Michael Slater

Michael Slater


Sesler, Müzisyen

Michael Slater, sesler, müzisyen.

Charlie & Boots (2009), The Subjects (2015), Take Away (2003), Now Add Honey (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sesler 5.0 165
2016 Komedi Sesler 4.6 449
2015 Gerilim Sesler
Müzik
5.2 1,135
2015 Komedi Sesler 4.8 655
2014 Reality-TV Sesler 4.9 393
2013 Komedi Sesler 8.0 1,321
2011 Romantik Sesler 5.5 116
2011 Animasyon Sesler 5.2 341
2010 Gerilim Sesler 6.8 22
2009 Macera Sesler 6.5 1,274
2008 Belgesel Sesler 7.6 331
2003 Komedi Sesler 5.7 592
2002 Dram Sesler 6.4 2,190
1997 Aksiyon Sesler 7.4 1,495
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,056) The Big Bang Theory (2,994) Titans (2,167) Better Call Saul (1,200) The Gifted (1,132) La Casa de Papel (1,107) Outlander (1,090) Legends of Tomorrow (1,082) Supergirl (944) Doctor Who (932)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018