Giriş Kayıt
Michael Slater

Michael Slater


Sesler, Müzisyen

Michael Slater, sesler, müzisyen.

Charlie & Boots (2009), The Subjects (2015), Take Away (2003), Now Add Honey (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sesler 5.0 170
2016 Komedi Sesler 4.6 455
2015 Gerilim Sesler
Müzik
5.2 1,140
2015 Komedi Sesler 4.8 666
2014 Reality-TV Sesler 4.8 401
2013 Komedi Sesler 8.0 1,347
2011 Romantik Sesler 5.5 116
2011 Animasyon Sesler 5.2 342
2010 Gerilim Sesler 6.8 22
2009 Macera Sesler 6.5 1,284
2008 Belgesel Sesler 7.6 332
2003 Komedi Sesler 5.7 596
2002 Dram Sesler 6.4 2,199
1997 Aksiyon Sesler 7.4 1,538
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019