Giriş Kayıt
John Slater

John Slater (49)


Özel Efekt, Makyaj

John Slater, 27 Ağustos 1969 Barnsley, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu Özel efekt, makyaj.

Kurt Adam (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Barnsley, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Vampir Hikayesi
2012 43 Dram Makyaj 6.5 37,730
2012 43 Macera Makyaj 7.0 534,520

Kurt Adam
2010 41 Dram Özel Efekt 5.8 97,159
2007 38 Dram Makyaj 6.0 1,606

Karantina
2005 36 Korku Özel Efekt 5.6 6,161
2005 36 Komedi Özel Efekt 5.4 5,407
1998 29 Aksiyon Özel Efekt 5.4 503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019