Giriş Kayıt
Ian Slater

Ian Slater


Editör, Editör, Görsel Efekt

Ian Slater, editör, editör, görsel efekt.

İntikam Yemini (1994), Kod Adı Kılıçbalığı (2001), Burlesque (2010), Kehanet (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Editorial Department 7.2 240,646

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Editorial Department 6.2 36,538

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Editör 5.5 215,957
2010 Dram Editorial Department 6.4 71,353

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 39,491
2008 Dram Editör 6.2 5,589

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Editorial Department 6.0 65,340

Rüya Kızlar
2006 Dram Editorial Department 6.5 64,618

Korkusuz
2006 Aksiyon Editorial Department 7.7 69,601

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Editorial Department 4.8 42,267

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Editorial Department 6.7 417,612

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Editorial Department 7.2 481,102
2003 Aksiyon Editör 6.9 3,005

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Editorial Department 5.3 49,851

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Editorial Department 6.5 169,411

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Editorial Department 5.7 115,178
1999 Macera Editorial Department 5.9 2,628

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Editorial Department 7.2 251,994
1996 Macera Editorial Department 5.7 4,852
1995 Dram Editorial Department 4.7 57,565
1995 Aksiyon Editorial Department 3.9 2,879

Kehanet
1995 Korku Editorial Department 6.5 27,303

İntikam Yemini
1994 Aksiyon Editorial Department 5.7 597
1993 Aksiyon Editorial Department 5.7 2,130
1990 Komedi Editör 5.9 2,570
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019