Giriş Kayıt
Betty Jean Slater

Betty Jean Slater


Kostümcü

Betty Jean Slater, kostümcü.

Beter Böcek (1988), Zafer (1989), Mor Yıllar (1985), Beyazlar Beceremez (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 800

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 44,655
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 14,271

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 69,379
1991 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 1,293

Zafer
1989 Dram Kostüm Bölümü 7.9 113,542

Beter Böcek
1988 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 233,064

Mor Yıllar
1985 Dram Kostüm Bölümü 7.8 71,849
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019