Giriş Kayıt
Andrea Slater

Andrea Slater


Yönetmen Asistanı

Andrea Slater, yönetmen asistanı.

Kumsal (2000), Hovarda (2004), Sirk (2000), Splinter (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanlı Mesai
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 35,016
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 1,266

Hovarda
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 33,684
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 4.7 2,194
2003 Dram Yönetmen Asistanı 8.4 415
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 229
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 3,830
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 1,561
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 19,286

Sirk
2000 Suç Yönetmen Asistanı 5.7 2,115

Kumsal
2000 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 209,319

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Çeşitli 7.1 246,887

Karmakarışık
1999 Biyografi Çeşitli 7.4 11,091

Olağanüstü Bir Hayat
1997 Komedi Çeşitli 6.4 33,020
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019