Giriş Kayıt
Fred Slark

Fred Slark (66)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Fred Slark, 08 Ekim 1922 doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Ani Tehlike (1965), 1984 (1956), The Boys in Company C (1978), Carve Her Name with Pride (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Fred Slark, 22 Aralık 1988 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1922
Ölüm Tarihi: 22 Aralık 1988
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 62 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 8,972
1978 56 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.0 2,604
1976 54 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.1 441

Ani Tehlike
1965 43 Gerilim Yönetmen Asistanı 7.3 12,068
1964 42 Korku Yapım Yöneticisi 4.1 1,620
1964 42 Müzik Yönetmen Asistanı 5.4 223
1964 42 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 560
1961 39 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 509
1958 36 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 1,416
1957 35 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 299
1957 35 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 1,079
1957 35 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 499

Çılgın Katil
1957 35 Gizem Yönetmen Asistanı 6.3 419
1956 34 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 2,680
1954 32 Suç Yönetmen Asistanı 6.0 346
1954 32 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 81
1952 30 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 1,417
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018