Giriş Kayıt
Johannes Slapa

Johannes Slapa


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Johannes Slapa, sanat bölümü, set dekoratörü.

Wilde Maus (2017), Hinterholz 8 (1998), Die Siebtelbauern (1998), Üç Gün İçinde Öleceksin 2 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.9 1,655
2015 Dram Sanat Bölümü 6.5 335
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.5 692
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 2,846
2012 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 660
2009 Dram Sanat Bölümü 7.0 516

Üç Gün İçinde Öleceksin 2
2008 Korku Sanat Bölümü 6.0 671
2008 Gerilim Sanat Bölümü 6.2 245
2008 Aile Set Dekoratörü 3.8 180

Kalpazanlar
2007 Suç Set Dekoratörü 7.6 40,444
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.2 330
2004 Suç Sanat Bölümü 7.2 4,358
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.9 1,154
1998 Dram Sanat Bölümü 7.3 1,082
1996 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 1,083

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 45,880

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 78,681
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018