Giriş Kayıt
Ondrej Slama

Ondrej Slama


Yapım Yöneticisi

Ondrej Slama, yapım yöneticisi.

Şövalye (2001), Şeref Ve Cesaret (2002), Yırtıcı (1999), Borgia (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Loïe
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 1,699
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 5,194
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 2,533

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Yapım Yöneticisi 6.2 95,985

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 108,724
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 97,632

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.2 17,898

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 47,745

Şövalye
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 154,102

Yırtıcı
1999 Korku Yapım Yöneticisi 7.0 33,639

Sefiller
1998 Suç 0 7.5 35,395
1996 Fantastik Yapım Yöneticisi 5.3 4,669
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.1 1,810
1988 Dram 0 6.5 358
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018