Giriş Kayıt
Cynthia Anne Slagter

Cynthia Anne Slagter (51)


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Cynthia Anne Slagter, 25 Ağustos 1967 Evansville, Hindistanna, ABD doğumlu set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

True Detective (2014), Amerikan Korku Hikayesi (2011), Silikon Vadisi (2014), Kubbenin Altında (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Evansville, Hindistanna, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 48 Dram Set Dekoratörü 5.7 7,778
2015 48 Dram Set Dekoratörü 5.9 1,720

Daire
2014 47 Gizem Set Dekoratörü 6.3 45,388

Motel
2014 47 Suç Set Dekoratörü 5.3 15,252

Silikon Vadisi
2014 Komedi Set Dekoratörü 8.6 97,929
2014 Suç Set Dekoratörü 9.0 416,720

Kubbenin Altında
2013 Dram Set Dekoratörü 6.7 94,718

Gizli Oyun
2013 46 Dram Set Dekoratörü 6.8 46,115

Kurye
2012 45 Aksiyon Set Dekoratörü 4.5 4,196

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Set Dekoratörü 8.1 241,966
2010 Komedi Set Dekoratörü 7.5 2,261
2010 43 Komedi Set Dekoratörü 5.8 7,835
2009 42 Dram Set Dekoratörü 5.7 1,299
2009 42 Dram Set Dekoratörü 6.0 1,117

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 42 Biyografi Set Dekoratörü 6.6 86,038

Edie
2006 39 Biyografi Set Dekoratörü 6.4 19,842
2006 39 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.7 2,121
2002 35 Aksiyon Set Dekoratörü 7.5 5,461
1998 31 Gerilim Set Dekoratörü 5.2 2,723
1995 28 Komedi Sanat Bölümü 7.0 8,667
1995 28 Komedi Sanat Bölümü 6.8 13,288
1995 28 Aksiyon Set Dekoratörü 4.8 920
1993 26 Macera Sanat Bölümü 4.1 1,434
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018