Giriş Kayıt
Joseph Slagerman

Joseph Slagerman


Kameraman

Joseph Slagerman, kameraman.

(1996) Fargo (1996), (1999) Güzellik Yarışması (1999), (1996) Mystery Science Theater 3000: The Movie (1996), (2011) The Convincer (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Kameraman 6.2 4,325

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Kameraman 7.0 118,323

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Kameraman 6.8 20,840
2001 Komedi Kameraman 5.5 9,334

Cennetin Ötesi
2000 Dram Kameraman 5.1 7,875

Güzellik Yarışması
1999 Komedi Kameraman 6.6 29,535

Basit Bir Plan
1998 Suç Kameraman 7.5 56,897
1998 Romantik Kameraman 6.1 5,723

Yasak Aşk
1996 Komedi Kameraman 5.4 9,859
1996 Suç Kameraman 8.1 545,086
1996 Aksiyon Kameraman 5.4 21,872
1996 Komedi Kameraman 7.4 16,856
1992 Komedi Kameraman 6.5 709
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018