Giriş Kayıt
Jack Slade

Jack Slade


Editör, Sesler, Editör

Jack Slade, editör, sesler, editör.

Play Dirty (1969), The Flesh and the Fiends (1960), Çıplak Ayaklı Dansöz (1957), Summer Holiday (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Dram Editör 7.6 456
1969 Macera Editör 6.8 2,750
1968 Komedi Editör 5.2 463
1964 Müzik Editör 5.4 225
1963 Editör 6.4 71
1963 Müzik Editör 6.2 1,179
1961 Komedi Editör 5.9 517
1960 Korku Editör 7.1 1,305

Çıplak Ayaklı Dansöz
1957 Macera Editör 6.1 1,252
1956 Macera Editör 6.2 79
1956 Dram Editör 5.3 450
1954 Suç Editör 6.2 129
1953 Aksiyon Sesler 7.0 463
1952 Suç Editör 6.3 95
1950 Dram Sesler 6.8 228
1950 Dram Sesler
Editorial Department
7.1 649

Aşkın Günahı
1948 Suç Sesler 6.8 681
1947 Suç Sesler 7.3 1,114

Büyük Umutlar
1946 Dram Sesler 7.9 20,134
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019