Giriş Kayıt
Eric Slade

Eric Slade


Yönetmen

Eric Slade, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Haz
2013 Belgesel Yönetmen 7.7 73
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
Film Altyazıları
Upgrade (12,233) Tag (6,566) Deadpool 2 (6,448) Avengers: Infinity War (3,442) Skyscraper (2,619) The Endless (2,335) Adrift (2,124) Down a Dark Hall (887) Ah-ga-ssi (862) Bad Samaritan (822)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,204) The 100 (2,175) La casa de papel (2,161) Better Call Saul (2,129) Suits (1,588) Yellowstone (1,272) Black Mirror (1,156) Friends (1,138) Vikings (1,126) Westworld (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018