Giriş Kayıt
Pavel Slabý

Pavel Slabý


Oyuncu

Pavel Slabý, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.4 32
2016 Komedi Oyuncu 4.5 49
2015 Komedi Oyuncu 5.1 96
2013 Komedi Oyuncu 7.0 442
1991 Dram Oyuncu 6.4 344
1990 Aksiyon Oyuncu 7.4 61,799
1989 Müzikal Oyuncu 7.0 202

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
1988 Dram Oyuncu 7.4 30,778
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019