Giriş Kayıt
Pavel Slabý

Pavel Slabý


Oyuncu

Pavel Slabý, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.7 13
2016 Komedi Oyuncu 5.1 15
2015 Komedi Oyuncu 5.1 72
2013 Komedi Oyuncu 7.1 344
1991 Dram Oyuncu 6.4 254
1990 Aksiyon Oyuncu 7.4 60,750
1989 Müzikal Oyuncu 7.2 134

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
1988 Dram Oyuncu 7.4 30,200
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018