Giriş Kayıt
Paul Skylar

Paul Skylar


Görsel Efekt

Paul Skylar, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 486,739
1988 Korku Görsel Efekt 6.4 27,435
1988 Fantastik Görsel Efekt 5.6 3,035

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Görsel Efekt 5.7 22,389

Hayalet Avcıları
1984 Komedi Görsel Efekt 7.8 316,971
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019