Giriş Kayıt
Iwona Maria Karpinska

Iwona Maria Karpinska


Makyaj

Iwona Maria Karpinska, makyaj.

Veronique'nin İkili Yaşamı (1991), Psy (1992), Demony wojny wedlug Goi (1998), (2013) Spies of Warsaw (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Makyaj 6.8 1,911

Yaşasın Belarus!
2012 Biyografi Makyaj 6.3 238
1998 Dram Makyaj 6.3 676
1992 Aksiyon Makyaj 7.7 3,227

Veronique'nin İkili Yaşamı
1991 Dram Makyaj 7.8 35,335
1985 Komedi Makyaj 7.1 173
1980 Macera Makyaj 6.4 44
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019