Giriş Kayıt
Alex Skvorzov

Alex Skvorzov


Kameraman

Alex Skvorzov, kameraman.

(1983) Katil Otomobil (1983), (1983) Siyam Balığı (1983), (1990) Ölümüne Sevmek (1990), (1991) He Said, She Said (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 6.4 1,600
2010 Kısa Metraj Kameraman 8.8 17
2008 Dram Kameraman 5.7 737

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 81,994
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 279,988

Görev Mars
2000 Macera Kameraman 5.6 66,258
1999 Aksiyon Kameraman 5.1 1,206

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi Kameraman 6.3 42,568

Yılan Gözler
1998 Suç Kameraman 6.0 70,543

Talih Üzümleri
1998 Komedi Kameraman 5.7 2,568

Kumpas
1997 Aksiyon Kameraman 5.6 5,283

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Kameraman 5.7 5,670

Çilgin denizalti
1996 Komedi Kameraman 6.1 19,046

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Kameraman 5.5 16,721
1994 Biyografi Kameraman 6.5 4,262
1992 Biyografi Kameraman 6.6 19,272
1992 Komedi Kameraman 4.6 2,720
1991 Dram Kameraman 5.6 5,624

Ölümüne Sevmek
1990 Komedi Kameraman 6.4 12,275

Güllerin Savaşı
1989 Komedi Kameraman 6.8 43,568
1988 Komedi Kameraman 4.4 5,564

Siyam Balığı
1983 Dram Kameraman 7.2 28,356

Katil Otomobil
1983 Dram Kameraman 6.7 61,494
1982 Suç Kameraman 5.5 1,194
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019