Giriş Kayıt
Katalin Skuts

Katalin Skuts


Makyaj

Katalin Skuts, makyaj.

(2016) Maigret Sets a Trap (2016), (2016) Maigret's Dead Man (2016), (2006) Zafer Çocukları (2006), (2017) Maigret: Kavşaktaki Gece (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Çeşitli 6.9 1,869

Avcı'nın İntikamı
2017 Aksiyon Çeşitli 5.5 5,941

Maigret: Kavşaktaki Gece
2017 Suç Çeşitli 7.4 2,620
2016 Suç Çeşitli 7.1 5,122
2016 Suç Çeşitli 7.1 6,897
2015 Dram Çeşitli 7.6 2,529

Ayin
2011 Dram Çeşitli 6.0 84,349

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Taşıma Bölümü
Çeşitli
8.1 26,063
2009 Aksiyon Çeşitli 4.2 185

Zafer Çocukları
2006 Dram Çeşitli 7.0 3,800
2006 Dram Çeşitli 6.9 327

Münih
2005 Dram Çeşitli 7.6 196,013
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,641
1998 Dram Makyaj 7.3 1,084
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019