Giriş Kayıt
Radek Skudrna

Radek Skudrna


Kameraman, Görsel Efekt

Radek Skudrna, kameraman, görsel efekt.

(2005) Otel (2005), (2016) Anthropoid (2016), (2017) Askeladden - I Dovregubbens hall (2017), (2010) Psych:9 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Kameraman 6.1 1,528
2016 Biyografi Kameraman 7.2 37,528

44. Çocuk
2015 Suç Kameraman 6.5 58,551
2010 Korku Kameraman 4.5 2,062
2009 Aksiyon Kameraman 6.1 65,550

Otel
2005 Korku Kameraman 5.9 157,360

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kameraman 5.9 164,753

Cehennemden Gelen
2001 Korku Kameraman 6.8 138,466

Yırtıcı
1999 Korku Kameraman 7.0 33,959

Cehennem Dağı
1998 Aksiyon Görsel Efekt
Kameraman
3.8 199
1998 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 3.6 178
1997 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.2 216

Venüs Deltası
1995 Dram Kameraman 4.5 1,693
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019