Giriş Kayıt
Maria Skryskiewicz

Maria Skryskiewicz


Oyuncu Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Maria Skryskiewicz, oyuncu yönetmeni, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.1 375
2016 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 6.8 393

Baba-Oğul
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 2,523
2016 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.5 474
2015 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.5 574
2015 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
6.0 215
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 211
2010 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
6.1 880
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 530
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 176
2000 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 92
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019