Giriş Kayıt
Steve Skroce

Steve Skroce


Sanat Bölümü, Oyuncu

Steve Skroce, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümün Alfabesi
2012 Korku 4.7 16,693

Kuzgun
2012 Suç Sanat Bölümü 6.4 78,973

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 12,244

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 63,596

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 64,326
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 935,085

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 454,500

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 408,082

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 470,200
2001 Belgesel Oyuncu
7.4 2,907

Matrix
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 1,466,416
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019