Giriş Kayıt
Espen Skjønberg

Espen Skjønberg (94)


Oyuncu

Espen Henrik Skjønberg, 07 Nisan 1924 Asker, Norveç doğumlu oyuncu.

Yalnızlık Çökünce (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Espen Henrik Skjønberg
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1924
Doğum Yeri: Asker, Norveç
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saklı Çocuk
2013 89 Suç Oyuncu 6.0 1,530
2008 84 Dram Oyuncu 6.3 357

Yalnızlık Çökünce
2007 83 Komedi Oyuncu 6.8 3,573
2004 80 Oyuncu 5.6 395

Dina - Lanetli Kadın
2002 78 Dram Oyuncu 6.6 5,059
2000 Dram Oyuncu 6.9 91

Sofi'nin Dünyası
1999 75 Dram Oyuncu 5.9 1,728
1995 71 Komedi Oyuncu 6.0 129
1990 66 Aile Oyuncu 4.9 74
1990 66 Dram Oyuncu 6.8 123
1989 65 Dram Oyuncu 6.5 247
1970 46 Dram Oyuncu 7.2 456
1962 38 Dram Oyuncu 5.7 7
1953 29 Dram Oyuncu 6.5 92
1952 28 Dram Oyuncu 5.5 26
1937 13 Suç Oyuncu 6.8 172
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018