Giriş Kayıt
Louisa Skinner

Louisa Skinner


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Louisa Skinner, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

Andromeda (2000), Davetsiz Misafirler (2014), Yeni Yıl Köpekleri''nin Peşinde (2010), Noel Patileri (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Louisa Rees
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Yapım Yöneticisi 6.7 3,179
2013 Dram Yapımcı 6.9 1,829

Hazine Bekçileri
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 1,401

Hayalet Patiler
2011 Aile Yapım Yöneticisi 4.8 1,420

Yeni Yıl Köpekleri''nin Peşinde
2010 Macera Yapım Yöneticisi 5.7 2,030

Noel Patileri
2009 Macera Yapım Yöneticisi 4.9 2,048
2004 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.6 22,051
2000 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.7 10,980

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Editorial Department 8.4 76,830
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019