Giriş Kayıt
Carole Skinner

Carole Skinner


Oyuncu

Carole Skinner, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.2 364
2006 Dram Oyuncu 5.6 112
2005 Belgesel Oyuncu 7.7 83

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Oyuncu 7.6 247,017

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,949
1987 Komedi Oyuncu 3.2 3,878

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,243
1981 Dram Oyuncu 6.8 348
1979 Biyografi Oyuncu 7.3 2,999
1976 Macera Oyuncu 6.0 125
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018