Giriş Kayıt
Jorge Sivori

Jorge Sivori


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Jorge Sivori, yapım yöneticisi, yapımcı, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 148
1993 Biyografi Yapım Tasarımcısı
Yapım Yöneticisi
7.2 408
1992 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 3,065

Yolculuk
1992 Dram Yapımcı 7.2 559
1989 Komedi Yapımcı 5.7 596
1986 Komedi Çeşitli 7.1 344
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018