Giriş Kayıt
Jorge Sivori

Jorge Sivori


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Jorge Sivori, yapım yöneticisi, yapımcı, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 147
1993 Biyografi Yapım Tasarımcısı
Yapım Yöneticisi
7.2 351
1992 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 3,023

Yolculuk
1992 Dram Yapımcı 7.1 554
1989 Komedi Yapımcı 5.7 591
1986 Komedi Çeşitli 7.1 285
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018