Giriş Kayıt
Sangeeth Sivan

Sangeeth Sivan


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Sangeeth Sivan, yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

Kyaa Kool Hai Hum (2005), Apna Sapna Money Money (2006), Raakh (1989), Yamla Pagla Deewana 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı 7.0 25
2013 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
3.5 1,600
2012 Komedi Yapımcı 3.4 63
2010 Dram Yapımcı
Yönetmen
3.5 288
2009 Aksiyon Yönetmen 5.0 268
2006 Komedi Yönetmen
Senarist
5.3 1,628
2005 Komedi Yönetmen 6.1 2,850
2003 Aksiyon Yönetmen 3.8 435
1998 Aksiyon Yönetmen 4.5 217
1989 Dram Yapımcı 7.6 977
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019