Giriş Kayıt
Olivier Sitruk

Olivier Sitruk (48)


Oyuncu

Olivier Sitruk, 25 Aralık 1970 Nice, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Fransa doğumlu oyuncu.

Yem (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1970
Doğum Yeri: Nice, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Fransa
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 35

Şükürler Olsun
2016 46 Komedi Oyuncu 5.8 175
2014 44 Oyuncu 6.2 572
2013 Suç Oyuncu 8.2 24
2011 Gerilim Oyuncu 5.4 54
2008 38 Tarihi Oyuncu 7.0 3,290
2006 Dram Oyuncu 6.9 19
2005 35 Komedi Oyuncu 5.2 144
2004 34 Komedi Oyuncu 5.5 150
2004 34 Komedi Oyuncu 6.0 181

Yasak Bölge
2002 32 Macera Oyuncu 6.5 1,086
1997 27 Macera Oyuncu 7.8 398

Yem
1995 25 Suç Oyuncu 6.9 1,714
1994 Dram Oyuncu 5.9 52
1994 24 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019