Giriş Kayıt
Alex Siskin

Alex Siskin


Yapımcı, Senarist

Alex Siskin, yapımcı, senarist.

(2014) Adalet (2014), (1999) Süper Baba (1999), (2002) Kazara Zengin (2002), (2018) Adalet 2 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet 2
2018 Aksiyon Yapımcı 6.8 62,296

Adalet
2014 Aksiyon Yapımcı 7.2 288,154

Kazara Zengin
2002 Komedi Yapımcı 5.8 124,121
2002 Komedi Yapımcı 3.3 20,028

Erkek Jigolo
1999 Komedi Yapımcı 5.7 65,361

Süper Baba
1999 Komedi Yapımcı 6.4 180,991
1997 Aksiyon Senarist 5.2 3,185
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018