Giriş Kayıt
Kazimierz Sioma

Kazimierz Sioma (72)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Kazimierz Sioma, 01 Ocak 1941 Siemierz, Lubelskie, Polonya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Vaatler Ülkesi (1975) yapımıyla biliniyor.

Kazimierz Sioma, 17 Mart 2013 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1941
Ölüm Tarihi: 17 Mart 2013
Doğum Yeri: Siemierz, Lubelskie, Polonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 61 Yapımcı 4.0 487
2001 60 Suç Yapımcı 5.9 237
2001 60 Yapımcı 3.2 65
2000 59 Komedi Yapımcı 7.2 299
1987 46 Yapım Yöneticisi 6.5 61

Vaatler Ülkesi
1975 34 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 2,570

Colonel Wolodyjowski
1969 28 Macera Yapım Yöneticisi 7.3 1,095
1968 27 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 302
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018