Giriş Kayıt
Uttam Singh

Uttam Singh


Müzisyen, Müzisyen

Uttam Singh, müzisyen, müzisyen.

(1994) Andaz Apna Apna (1994), (1994) Hum Aapke Hain Koun...! (1994), (1989) Maine Pyar Kiya (1989), (1995) Guddu (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Uttam Jagdish | Uttam-Jagdish | Uttam
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Müzik 7.6 574
2018 Romantik Müzik    
2006 Aile Müzik 7.5 21
2005 Dram Müzik 5.0 151
2003 Dram Müzik 7.4 13,403
2003 Aksiyon Müzik 5.3 1,794
2003 Dram Müzik 8.1 2,297
2002 Dram Müzik 5.5 5,838
2002 Romantik Müzik 3.9 272
2001 Aksiyon Müzik 7.1 9,084
2001 Müzik 4.3 356
2001 Dram Müzik 4.2 85
1999 Romantik Müzik 5.3 408
1998 Suç Müzik 6.9 1,564
1997 Komedi Müzik 7.1 18,728
1995 Dram Müzik 4.5 2,050
1994 Komedi Müzik 7.5 16,544
1994 Dram Müzik 5.0 73
1994 Komedi Müzik 8.2 44,856
1991 Aksiyon Müzik
Müzik
5.0 198
1991 Aksiyon Müzik 4.9 196
1991 Romantik Müzik 5.8 709
1989 Aile Müzik 7.4 9,486
1984 Komedi Müzik 6.5 385
1982 Aksiyon Müzik 6.3 58
1982 Aksiyon Müzik 3.6 21
1981 Romantik Müzik 7.8 53
1977 Dram Müzik 7.1 79
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019