Giriş Kayıt
Julie Sims

Julie Sims


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Julie Sims, yapım yöneticisi, yapımcı.

Çit (2002), Heyy Babyy (2007), The Man Who Sued God (2001), Dirty Deeds (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 860
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,586
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 11,510

Gizemli Yolcu
2006 Dram Yapımcı 5.4 3,693
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 6,433

Çit
2002 Macera Yapım Yöneticisi 7.5 25,829
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 3,035
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 4,637
1999 Macera Yapımcı 8.3 30,254

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Çeşitli 7.6 159,109

Cennet Yolu
1997 Dram Çeşitli 6.8 4,769
1994 Komedi Çeşitli 7.3 4,785
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019