Giriş Kayıt
Aaron Sims

Aaron Sims


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Aaron Sims, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt.

"O" (1990), Maximum Ride (2016), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2016) Işıklar Sönünce (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aaron Simms
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Sanat Bölümü    
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Macera Sanat Bölümü 7.2 40,669

Başlat
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 199,548

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Sanat Bölümü 4.2 22,302

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 Korku Sanat Bölümü 5.7 30,115
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Görsel Efekt 5.7 1,552

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 64,863

O
2017 Dram Sanat Bölümü 7.4 297,083

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 180,820
2017 Korku Sanat Bölümü 4.3 14,770
2017 Dram Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 429,879
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 84,700
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 500,668
2016 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 12,143

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 46,257
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 3,615

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 174,186

Işıklar Sönünce
2016 Korku Sanat Bölümü 6.3 91,764
2016 Dram Sanat Bölümü 8.9 504,152

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 147,559

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 72,656

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.4 171,502

5. Dalga
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 85,399

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,848

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 88,252
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.2 50,412

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Bölümü 6.5 233,551
2015 Komedi Çeşitli 5.9 8,977

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 81,025

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Sanat Bölümü 4.6 20,865

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 8,697
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 113,421

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Sanat Bölümü 6.1 76,010

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 160,451

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 158,828

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 187,588

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 133,546

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 131,047

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 376,299

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 518,740

Malefiz
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 290,339

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 369,997
2014 Macera Sanat Bölümü 5.8 16,238
2014 Dram Sanat Bölümü 5.8 23,398

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 221,464

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 252,838

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Çeşitli 5.1 73,068

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Çeşitli 7.3 266,138

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 204,901

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 357,286

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 104,753

Şeytan Geçidi
2013 Korku Görsel Efekt 5.7 19,363

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Sanat Bölümü 5.9 98,478
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 382,617

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 176,052

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 530,614

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.8 257,594

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Sanat Bölümü 4.8 40,049

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 203,289

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 159,500

Tomb Raider 9
2013 Aksiyon Çeşitli 9.5 2,017

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 176,980
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 205,682
2012 Korku Sanat Bölümü 4.1 17,485

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 139,035

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 504,928

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 167,223

Gri Kurt
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 222,321

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 131,232

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sanat Bölümü
Görsel Efekt
4.9 200,246

Bahar Ayinleri
2011 Korku Görsel Efekt 4.5 1,707

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 107,108

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Animasyon 5.6 244,797

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 459,071

Kiracı
2011 Dram Sanat Bölümü 5.3 23,871

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 355,905
2011 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.4 328

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Animasyon 7.7 584,477
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 27,526
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 213,373

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 212,147

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.8 240,106

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 621,072

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 249,120

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sanat Yönetmeni 5.9 159,068

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 39,192

Son Vampir
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 13,228

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Animasyon 6.6 416,971

Doğmamış
2009 Dram Sanat Bölümü 4.8 45,685

Nazi Vampirler
2009 Korku Sanat Bölümü 5.4 10,507
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 56,659

Gerçek Masallar
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.1 79,503

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 151,441

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 134,224

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 170,445
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 375,269

Ölümün Sesi
2008 Korku Sanat Bölümü 4.0 28,591

Öldüren Sis
2007 Korku Sanat Bölümü
Makyaj
7.2 250,895

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 608,693
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 108,804
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.6 34,092

Altın Pusula
2007 Macera Sanat Bölümü 6.1 162,664

30 Gün Gece
2007 Korku Sanat Bölümü 6.6 151,723

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Sanat Bölümü 5.1 55,222

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Görsel Efekt 6.2 76,181

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Animasyon
Sanat Bölümü
4.6 12,261

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 54,443
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.2 95,708

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 288,965

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 372,885
2005 Dram Özel Efekt 7.0 265,451

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 77,175
2004 Korku Görsel Efekt 5.5 1,992
2004 Komedi Oyuncu 3.9 1,343

Şapkalı Kedi
2003 Macera Özel Efekt 3.8 42,126

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 379,998

Korku Kapanı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.1 97,542

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 337,954

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 266,407

Grinç
2000 Komedi Özel Efekt 6.1 167,175

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Özel Efekt 4.4 43,956
2000 Belgesel Oyuncu    

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 39,413
1999 Belgesel Çeşitli    
1999 Belgesel Sanat Bölümü 7.0 176

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 25,210

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Özel Efekt 7.5 290,552

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Özel Efekt 7.3 454,843

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 210,078

Çatlak Profesör
1996 Komedi Makyaj 5.6 97,568

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 212,338

Kukla Efendileri
1994 Korku Özel Efekt 5.9 7,332

Bebek Firarda
1994 Macera Sanat Bölümü 6.0 38,942

Kurt
1994 Dram Makyaj 6.2 47,595
1991 Komedi Özel Efekt    

Roket Adam
1991 Aksiyon Çeşitli 6.4 47,127
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.9 4,064
1991 Komedi Özel Efekt 5.8 9,248

"O"
1990 Dram Sanat Bölümü 6.9 90,787

Gremlinler 2
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.3 79,781

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 34,569
1989 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.5 3,170
1988 Korku Makyaj 5.9 9,470

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Makyaj 7.8 129,506

Kanlı Sofra
1987 Komedi Makyaj 5.2 3,067
1986 Korku Özel Efekt 6.7 18,043
- Aksiyon Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,262) The 100 (2,459) La casa de papel (1,860) Castle Rock (1,775) Sharp Objects (1,413) Preacher (1,390) The Sinner (1,131) Vikings (960) Westworld (789) Friends (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018