Giriş Kayıt
Brock Simpson

Brock Simpson (50)


Oyuncu

Brock Simpson, 08 Aralık 1968 Montréal, Québec, Kanada doğumlu oyuncu.

Dehşet Gecesi 2 (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1968
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 38 Belgesel Oyuncu 7.3 3,075
1992 24 Gerilim Oyuncu 4.3 140
1990 22 Komedi Oyuncu 4.5 1,575

Dehşet Gecesi 2
1987 19 Komedi Oyuncu 5.6 3,984

Perdeler
1983 15 Suç Çeşitli 5.7 3,261

Kanlı Gece
1980 12 Korku Oyuncu 5.4 12,947
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019