Giriş Kayıt
Tim Simonec

Tim Simonec


Müzisyen, Müzisyen

Tim Simonec, müzisyen, müzisyen.

Derin Karanlık (2000), Büyücüler Kulübü (1996), Tehlikeli Eller (1999), Dönüş Yok (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Müzik 7.5 392,436

Henry'nin Kitabı
2017 Suç Müzik 6.6 18,240

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Müzik 7.8 464,453

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Müzik 7.1 206,035

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Müzik 8.0 371,907

Ters Yüz
2015 Animasyon Müzik 8.2 521,497

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Müzik 7.0 529,602

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik 6.4 159,460

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Müzik 5.3 164,252
2014 Dram Müzik 8.5 597,393

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik 7.6 384,940

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Müzik 6.6 64,377

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 Animasyon Müzik 7.2 7,672
2013 Biyografi Müzik 7.5 76,476
2013 Belgesel Müzik 4.2 859

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.7 442,070
2012 Dram Müzik 5.4 854

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Müzik 6.6 236,506

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Müzik 5.8 7,509

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Müzik 7.4 422,474

Arabalar 2
2011 Animasyon Müzik 6.2 134,504
2011 Gizem Müzik 7.0 317,784

Av
2010 Aksiyon Müzik 6.4 197,154

Yukarı Bak
2009 Animasyon Müzik 8.3 827,687

Kayıp Ada
2009 Macera Müzik 5.4 59,838

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Müzik 8.0 552,669
2009 Komedi Müzik 6.5 11,725
2009 Müzik 8.0 2,171

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 289,228

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Müzik 6.0 64,547

Ratatuy
2007 Animasyon Müzik 8.0 566,770

Yılın Başkanı
2006 Komedi Müzik 6.2 30,181

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Müzik 6.9 301,973
2006 Komedi Müzik 8.4 76,417

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Müzik 5.5 118,530

Aile Bağları
2005 Komedi Müzik 6.3 56,146

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Müzik 5.9 69,439

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Müzik 6.2 71,216
2005 Animasyon 7.8 13,371

Baskın
2005 Aksiyon Müzik 6.3 70,470

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Müzik 8.0 588,726

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Müzik 6.7 202,503
2004 Dram Müzik 6.6 756
2004 Komedi Müzik 4.6 387

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Müzik 5.8 101,764

Zaman Tükeniyor
2003 Suç Müzik 6.5 52,240

İntikam
2003 Suç Müzik 4.6 1,684

Justin'den Kelly'e
2003 Komedi Müzik 2.1 24,335

Korkusuz
2003 Aksiyon Müzik 5.3 195,716

Diptekiler
2002 Korku Müzik 6.2 19,618

Büyük Günahlar
2002 Suç Müzik 6.4 35,412

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Müzik 5.5 67,854

İçgüdü
2001 Komedi Müzik 6.4 16,593

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Müzik 6.9 139,900

Max Taşınıyor
2001 Komedi Müzik 5.4 6,654

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Müzik 7.6 221,454

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Müzik 5.7 52,082
2000 Macera Müzik 7.1 16,492

Seks Dedikoduları
2000 Dram Müzik 5.9 13,577

Meleklerin Sözü
2000 Dram Müzik 7.1 1,034

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Müzik
Müzik
6.6 55,980

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Müzik 7.1 212,285

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Müzik 6.1 17,486

Yarasalar
1999 Gerilim Müzik 3.7 8,990

Köstebek
1999 Biyografi Müzik 7.9 148,212

Tehlikeli Eller
1999 Komedi Müzik 6.2 36,833
1999 Aksiyon Müzik 4.2 8,289

Kuşatma
1998 Aksiyon Müzik 6.3 64,173

Arabulucu
1998 Aksiyon Müzik 7.3 120,809

Chucky'nin Gelini
1998 Komedi Müzik 5.4 46,888

Afacan Dennis 2
1998 Aile Müzik 4.4 3,623
1998 Suç Müzik 6.4 3,336

Duman İşaretleri
1998 Komedi Müzik 7.2 9,027

İntihar Pokeri
1997 Komedi Müzik 7.0 24,342
1997 Dram Müzik 6.3 2,935
1997 Komedi Müzik 6.9 2,163
1997 Gizem Müzik 8.0 3,495

Ortak
1996 Komedi Müzik 6.1 6,965

Kaçaklar
1996 Aksiyon Müzik 5.3 7,864

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Müzik 7.3 256,239
1996 Komedi Müzik 2.9 21,394

Büyücüler Kulübü
1996 Dram Müzik 6.3 67,157

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Müzik 5.2 23,022
1995 Dram Müzik 5.3 5,789
1995 Komedi Müzik 6.7 5,949
1995 Dram Müzik 5.0 1,033
1995 Aksiyon Müzik 5.3 27,845

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Müzik 6.1 17,435

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Müzik 3.9 59,944

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Müzik 7.6 153,371
1994 Aksiyon Müzik 5.8 3,492

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Müzik 4.4 3,017

Buz Cehennemi
1993 Aksiyon Müzik 5.2 850
1993 Komedi Müzik 6.3 5,487

Zor Hedef
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 40,202
1993 Dram Müzik 5.8 14,207

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Müzik 4.4 12,822

Karanlığın Ordusu
1992 Komedi Müzik 7.6 149,267
1992 Korku Müzik 4.3 6,875
1992 Aksiyon Müzik 4.3 287
1992 Biyografi Müzik 5.5 1,295

Ikiz Ejderler
1992 Aksiyon Müzik 6.4 10,021

Beşikteki El
1992 Dram Müzik 6.6 34,326
1992 Gizem Müzik 6.6 2,226
1990 Macera Müzik 5.3 2,991
1990 Dram Müzik 6.7 76
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019