Giriş Kayıt
J.K. Simmons

J.K. Simmons (64)


Oyuncu

Jonathan Kimble Simmons, 09 Ocak 1955 Grosse Pointe, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

Michelle Schumacher ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Whiplash (2014), Hesaplaşma (2016), Oz (1997), Meksikalı (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Kimble Simmons
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1955
Doğum Yeri: Grosse Pointe, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: JK Simmons | Jonathan Simmons
Takma İsmi: Kim
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.8 m
9.6 (44 Oy)
  • Currently 192.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 64 Dram Oyuncu    
2019 64 Aksiyon Oyuncu    

Baş Aday
2018 63 Biyografi Oyuncu 6.5 1,810
2018 63 Animasyon Oyuncu 5.8 62
2017 62 Dram Oyuncu 7.5 81

Baban Kim?
2017 62 Komedi Oyuncu 5.4 13,088
2017 Dram Oyuncu 8.1 13,961

Justice League: Adalet Birliği
2017 62 Aksiyon Oyuncu 6.5 308,711

Kardan Adam
2017 62 Suç Oyuncu 5.1 44,952
2017 62 Komedi Oyuncu 6.8 2,466
2017 62 Aksiyon Oyuncu 5.4 6,319
2017 62 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 175
2017 62 Komedi Oyuncu 5.7 5,078
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,649
2017 62 Komedi Oyuncu 8.2 114

Kara Gün
2016 61 Suç Oyuncu 7.4 72,716

Süper Yetenek
2016 61 Animasyon Oyuncu 5.9 3,735

Aşıklar Şehri
2016 61 Komedi Oyuncu 8.0 414,335

Hesaplaşma
2016 61 Aksiyon Oyuncu 7.3 225,326
2016 61 Komedi Oyuncu 5.2 6,391

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 61 Animasyon Oyuncu 8.0 367,800
2016 61 Animasyon Oyuncu 7.1 111,035
2016 61 Komedi Oyuncu 5.7 634
2016 Oyuncu 6.5 1,870
2016 61 Oyuncu 7.0 747
2015 60 Dram Oyuncu 7.4 6,824
2015 60 Komedi Oyuncu 6.3 10,105

Terminator: Yaradılış
2015 60 Aksiyon Oyuncu 6.4 228,759
2015 60 Animasyon Oyuncu 7.3 5,193
2015 Fantastik Oyuncu 7.3 236
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,157
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,522
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753
2014 59 Dram Oyuncu 8.5 591,510

Yalın Ayak
2014 59 Komedi Oyuncu 6.6 20,985

Çapkın Profesör
2014 59 Komedi Oyuncu 6.2 16,127
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 201
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 622

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 59 Komedi Oyuncu 6.7 27,573
2014 59 Animasyon Oyuncu 6.7 404
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,653
2014 Komedi Oyuncu 7.6 2,309
2014 59 Komedi Oyuncu 5.3 1,377
2014 59 Komedi Oyuncu 6.0 1,099
2014 Animasyon Oyuncu 8.5 64,472
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 729

Başka Türlü Bir Aşk
2013 58 Dram Oyuncu 6.9 38,269
2013 58 Biyografi Oyuncu 5.9 87,540

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 5,554
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 179

Karanlıktan Gelen
2013 58 Korku Oyuncu 6.3 65,029
2013 Komedi Oyuncu 5.5 600
2013 58 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 3,330
2013 58 Komedi Oyuncu 3.4 650

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 2,245

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 48,730

Çalıntı Hayat
2012 57 Dram Oyuncu 7.1 69,104
2012 57 Oyuncu 5.3 157

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 82,908

Son Vurgun
2012 57 Aksiyon Oyuncu 6.5 110,433

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 8,949
2012 Komedi Oyuncu 7.1 7,719

İyi Doktor
2011 56 Dram Oyuncu 5.5 5,923

Müzik Asla Durmaz
2011 56 Dram Oyuncu 7.6 7,087

Genç Yetişkin
2011 56 Komedi Oyuncu 6.3 72,674

İz Peşinde
2010 55 Macera Oyuncu 7.6 278,173

Megazeka
2010 55 Animasyon Oyuncu 7.3 202,965
2010 55 Belgesel Oyuncu 7.4 128

Aşkın Logaritması
2010 55 Komedi Oyuncu 5.4 3,729

Sonun Başlangıcı
2010 55 Komedi Oyuncu 6.4 1,529

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 55 Aksiyon Oyuncu 4.3 12,244
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 2,443

Sil Baştan
2010 55 Komedi Oyuncu 5.6 5,234
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 281

Yeni Mezun
2009 54 Komedi Oyuncu 5.3 13,023

Aklı Havada
2009 54 Dram Oyuncu 7.4 297,230

Kana Susadım
2009 54 Komedi Oyuncu 5.2 104,725
2009 Animasyon Oyuncu 8.7 120,214

Evimde Uzaylı Var
2009 54 Macera Oyuncu 5.4 19,123
2009 54 Komedi Oyuncu 6.2 42,264

Adamım Benim
2009 54 Komedi Oyuncu 7.0 183,440

Kasabanın Yenisi
2009 54 Komedi Oyuncu 5.6 19,986
2009 Komedi Oyuncu 8.3 25,484

Kanlı Topraklar
2009 54 Aksiyon Oyuncu 4.3 3,160

Savaş Yöntemi
2009 54 Aksiyon Oyuncu 3.3 2,418
2009 54 Komedi Oyuncu 7.0 7,207

Aramızda Casus Var
2008 53 Komedi Oyuncu 7.0 282,525

Kulak Jack
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 8,812
2008 53 Belgesel Oyuncu 6.8 20
2007 52 Komedi Oyuncu 7.5 459,523

Yargısız İnfaz
2007 52 Dram Oyuncu 6.8 51,702
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 27,115
2007 52 Aksiyon Oyuncu 4.5 21,396

Kalbimi Oraya Gömün
2007 52 Dram Oyuncu 7.2 5,432

Örümcek Adam 3
2007 52 Aksiyon Oyuncu 6.2 449,778

Hayale Yolculuk
2006 51 Macera Oyuncu 6.3 21,197

Yaşam Çizgisi
2006 51 Dram Oyuncu 6.3 7,445

Acımasız Hayat
2005 50 Aksiyon Oyuncu 6.9 59,517
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 50 Komedi Oyuncu 7.6 204,363
2005 Suç Oyuncu 7.6 20,671
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 103,562
2004 49 Biyografi Oyuncu 6.9 1,468
2004 Animasyon Oyuncu 8.9 4,460

Örümcek Adam 2
2004 49 Aksiyon Oyuncu 7.3 487,727

Kadın Avcıları
2004 49 Komedi Oyuncu 6.2 92,710
2004 49 Aksiyon Oyuncu 6.7 72,964
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,875
2003 48 Dram Oyuncu 7.2 3,124

Örümcek Adam
2002 47 Aksiyon Oyuncu 7.3 626,307
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 19,645
2002 47 Dram Oyuncu 7.4 2,769
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,821

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 35,362

Meksikalı
2001 46 Macera Oyuncu 6.1 96,066

Üçüncü Göz
2000 45 Dram Oyuncu 6.7 57,780

New York'ta Sonbahar
2000 45 Dram Oyuncu 5.6 22,971

Güzel Joe
2000 45 Dram Oyuncu 5.9 2,081

Aşk Oyunu
1999 44 Dram Oyuncu 6.6 29,077

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 44 Dram Oyuncu 7.4 87,073
1999 Suç Oyuncu 8.0 66,061

Şöhret
1998 43 Komedi Oyuncu 6.3 22,580
1997 Suç Oyuncu 8.7 79,730
1997 42 Animasyon Oyuncu 7.1 101,054

Çakal
1997 42 Aksiyon Oyuncu 6.4 98,061

İlk Eşler Kulübü
1996 41 Komedi Oyuncu 6.3 37,650

Uç Noktalar
1996 41 Suç Oyuncu 6.1 15,788
1994 39 Komedi Oyuncu 5.3 5,506
1994 Suç Oyuncu 7.9 1,736
1994 39 Animasyon Oyuncu 7.4 18,865
1994 39 Komedi Oyuncu 6.9 21,813
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,620

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 325,337
1986 31 Suç Oyuncu 5.8 264
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,396
Dizi Altyazıları
Vikings (11,446) The Punisher (5,421) True Detective (3,486) The Big Bang Theory (3,024) Supernatural (3,022) Luther (2,417) Gotham (2,128) The Blacklist (1,601) Star Trek: Discovery (1,537) Project Blue Book (1,534)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019