Giriş Kayıt
Ged Simmons

Ged Simmons (59)


Oyuncu

Ged Simmons, 01 Ocak 1960 Handsworth, Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1960
Doğum Yeri: Handsworth, Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.7 2,059
2014 Tarihi Oyuncu 6.5 1,006
2010 Dram Oyuncu 8.7 138,425
2000 Dram Oyuncu 5.1 910
2000 40 Suç Oyuncu 6.0 1,919
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,391
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,240
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019