Giriş Kayıt
Alastair Sim

Alastair Sim (75)


Oyuncu

Alastair George Bell Sim, 09 Ekim 1900 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Scrooge (1951), School for Scoundrels (1960), An Inspector Calls (1954), The Belles of St. Trinian's (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

Alastair Sim, 19 Ağustos 1976 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Alastair George Bell Sim
Doğum Tarihi: 09 Ekim 1900
Ölüm Tarihi: 19 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Alistair Sim
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Dram Oyuncu    
1976 Aile Oyuncu 7.2 202
1975 75 Macera Oyuncu 6.7 1,453
1972 72 Komedi Oyuncu 7.6 4,844

Milyonerler
1960 60 Komedi Oyuncu 5.5 1,265
1960 60 Komedi Oyuncu 7.5 2,594
1954 54 Komedi Oyuncu 6.9 1,986
1954 54 Suç Oyuncu 7.5 2,045
1951 51 Dram Oyuncu 8.1 16,191
1951 51 Komedi Oyuncu 6.1 208
1951 51 Komedi Oyuncu 7.2 878
1950 50 Komedi Oyuncu 7.5 1,039

Sahne Korkusu
1950 50 Suç Oyuncu 7.1 10,934
1948 48 Dram Oyuncu 7.1 263
1947 47 Macera Oyuncu 6.9 1,130
1946 46 Suç Oyuncu 7.6 3,113
1945 45 Dram Oyuncu 6.7 349
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018