Giriş Kayıt
Daniel Silwerfeldt

Daniel Silwerfeldt


Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Daniel Silwerfeldt, görsel efekt, sanat yönetmeni.

En kort en lang (2001), Ulvesommer (2003), Tenten ve Ben (2003), İpler (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Cingöz Macera Peşinde
2015 Animasyon Görsel Efekt 4.6 210
2013 Komedi Görsel Efekt 7.4 1,191

Kahraman Maymun
2012 Animasyon Görsel Efekt 3.9 324
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.6 11,874

Parti Tırtılları
2008 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Yönetmeni
4.7 780

Vekil Öğretmen
2007 Komedi Görsel Efekt 5.9 3,015

Svein ve Farecik
2006 Aile Görsel Efekt 4.6 150
2005 Aile Görsel Efekt 5.9 318
2005 Aile Görsel Efekt 4.2 182

İpler
2004 Animasyon Görsel Efekt 7.0 3,856
2004 Macera Görsel Efekt 5.5 483

Tenten ve Ben
2003 Belgesel Görsel Efekt 7.6 580
2003 Macera Görsel Efekt 5.9 932

Dina - Lanetli Kadın
2002 Dram Görsel Efekt 6.6 5,133
2001 Komedi Görsel Efekt 6.1 3,020
2000 Macera Görsel Efekt 5.5 632
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019