Giriş Kayıt
Craig Silverstein

Craig Silverstein


Senarist, Yapımcı

Craig Silverstein, senarist, yapımcı.

Terra Nova (2011), Nikita (2010), TURN (2014), Drive (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
8.1 17,022
2011 Macera Senarist
Yapımcı
6.8 75,613
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.7 45,640
2007 Suç Senarist
Yapımcı
7.7 1,977
2007 Aksiyon Senarist 7.8 4,648
2007 Suç Yapımcı
Senarist
6.5 1,322
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 126,888
2005 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 1,073

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 7,874
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.6 2,659

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Çeşitli 7.1 17,572
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018