Giriş Kayıt
Louis Silvers

Louis Silvers (64)


Müzisyen, Müzisyen

Louis Silvers, 06 Eylül 1889 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Bir Gecede Oldu (1934), Bay Deeds Şehre Gidiyor (1936), Caz Şarkıcısı (1927), Young Mr. Lincoln (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

Louis Silvers, 26 Mart 1954 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1889
Ölüm Tarihi: 26 Mart 1954
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Lou Silvers
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1950 61 Aksiyon Müzik 6.4 118
1948 59 Müzikal Müzik 6.1 1,369

Susannah, Dağların Kızı
1939 50 Dram Müzik 6.4 908

Sevimli Haydut
1939 50 Biyografi Müzik 7.0 4,597
1939 50 Komedi Müzik 7.1 6,284
1939 50 Dram Müzik 7.0 6,365
1939 50 Komedi Müzik 6.5 423
1939 50 Macera Müzik
Müzik
7.0 1,437
1939 50 Komedi Müzik 6.4 499
1939 50 Biyografi Müzik 7.5 8,525

Maceralar Kralı
1939 50 Dram Müzik 7.6 14,501
1939 50 Dram Müzik 6.7 633
1939 50 Biyografi Müzik 7.0 1,116
1939 50 Aksiyon Müzik 6.1 23
1939 50 Suç Müzik 6.7 626
1938 49 Dram Müzik 6.3 603
1938 49 Komedi Müzik 6.4 635

Süveyş Kahramanları
1938 49 Dram Müzik 6.6 854
1938 49 Dram Müzik 6.5 898
1938 49 Gizem Müzik 6.2 80
1938 49 Macera Müzik 6.1 769
1937 48 Komedi Müzik 6.6 662
1937 48 Aksiyon Müzik 6.7 2,456

Müthiş Gerçek
1937 48 Komedi Müzik 7.7 19,875
1937 48 Aile Müzik 7.2 4,599
1937 48 Komedi Müzik 6.4 580
1937 48 Macera Müzik 6.9 1,768
1936 47 Komedi Müzik 7.0 1,401
1936 47 Müzikal Müzik 7.1 1,379
1936 47 Komedi Müzik 6.5 739
1936 47 Aksiyon Müzik 5.9 55
1936 47 Aile Müzik 6.6 920
1936 47 Komedi Müzik 6.3 462
1936 47 Macera Müzik 7.0 1,497
1936 47 Dram Müzik 6.7 451
1936 47 Dram Müzik 6.9 554
1936 47 Macera Müzik 6.5 449

Bay Deeds Şehre Gidiyor
1936 47 Komedi Müzik 7.8 21,857
1936 47 Biyografi Müzik 7.2 2,304
1935 46 Suç Müzik
Müzik
6.9 2,056
1935 46 Macera Müzik 6.4 207
1935 46 Komedi Müzik 7.0 1,332

Suç ve Ceza
1935 46 Suç Müzik
Müzik
6.9 2,026
1935 46 Komedi Müzik 6.5 162
1935 46 Dram Müzik 6.1 205
1935 46 Komedi Müzik 8.0 891
1935 46 Komedi Müzik 7.5 675
1934 45 Komedi Müzik 6.7 1,058
1934 45 Komedi Müzik 6.5 531
1934 45 Müzik Müzik
Müzik
5.7 641
1934 45 Korku Müzik 6.0 663
1934 45 Komedi Müzik 7.3 6,639
1934 45 Dram Müzik 7.0 457

Bir Gecede Oldu
1934 45 Komedi Müzik 8.1 104,680

Dans Eden Hanım
1933 44 Müzikal Müzik
Müzik
6.8 2,466
1930 41 Komedi Müzik 5.3 190
1930 41 Suç Müzik 6.5 1,175
1930 41 Suç Müzik 6.3 664
1930 41 Aksiyon Müzik 5.5 135
1930 41 Dram Müzik 5.8 259
1930 41 Komedi Müzik 5.3 146
1930 41 Komedi Müzik 5.9 215
1929 40 Biyografi Müzik 6.1 1,258

Caz Şarkıcısı
1927 38 Dram Müzik
Müzik
6.4 10,205
1925 36 Komedi Müzik 6.6 558
1924 35 Dram Müzik 6.9 374

Doğu Yolu
1920 31 Dram Müzik 7.4 5,579
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022