Giriş Kayıt
Mark Silverman

Mark Silverman (36)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Mark Silverman, 29 Ağustos 1952 Detroit, Michigan, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Seven Minutes in Heaven (1985), Miller Kavşağı (1990), Raising Arizona (1987), Kansız (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Mark Silverman, 03 Şubat 1989 tarihinde (36 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1952
Ölüm Tarihi: 03 Şubat 1989
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Miller Kavşağı
1990 Suç Yapımcı 7.8 118,630
1988 36 Komedi Yapımcı 6.1 353
1987 35 Komedi Yapımcı 7.4 117,141

Krokodil Dundee
1986 34 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 85,928
1985 33 Komedi Yapımcı 6.2 1,255

Kansız
1984 32 Suç Yapımcı 7.6 80,136
1982 30 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 4,284
1980 28 Korku Yapım Yöneticisi
Taşıma Bölümü
5.5 4,983
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019