Giriş Kayıt
Jeffrey Silver

Jeffrey Silver


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jeffrey Silver, yapımcı, yapım yöneticisi.

Afacan Dennis 2 (1998), Aşk Tutkunu (1997), Noel Baba 3 (2006), Şaşkın Kovboylar (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff Silver
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Yapımcı    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Yapımcı 6.4 160,630

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Yapımcı 7.2 216,612

İyi Bir Yalan
2014 Dram Yapımcı 7.4 23,905

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.9 522,185

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Yapımcı 6.8 288,613

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Yapımcı 6.6 312,345

Hain
2008 Aksiyon Yapımcı 7.0 52,293

İkili Oyun
2008 Komedi Yapımcı 6.0 29,190

İhanet
2007 Biyografi Yapımcı 7.0 54,828

300 Spartalı
2006 Aksiyon Yapımcı 7.7 672,168

Arayış
2006 Gizem Yapımcı 4.8 10,717

Noel Baba 3
2006 Macera Yapımcı 4.7 25,872

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Yapımcı 6.6 2,138

Baskın
2005 Aksiyon Yapımcı 6.3 69,557

Beyin Avcıları
2004 Suç Yapımcı 6.4 53,957
2004 Komedi Yapımcı 7.2 29,311

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.6 43,062

Noel Baba 2
2002 Komedi Yapımcı 5.6 40,578

İlk Gün
2001 Suç Yapımcı 7.7 344,523

Seks Dedikoduları
2000 Dram Yapımcı 5.9 12,610
2000 Komedi Yapımcı 5.3 12,498

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Yapımcı 6.1 16,481

Afacan Dennis 2
1998 Aile Yapımcı 4.4 3,319

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Yapımcı 6.1 21,165
1997 Komedi Yapımcı 5.3 8,280
1995 Macera Yapımcı 5.0 1,209

Noel Baba
1994 Komedi Yapımcı 6.4 78,585

Don Juan De Marco
1994 Komedi Yapımcı 6.7 44,711

Şaşkın Kovboylar
1994 Macera Yapımcı 4.7 4,324

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Yapımcı 6.5 4,530
1992 Komedi Yapımcı 5.9 8,131
1992 Komedi Yapımcı 6.5 656

Evde Beş Başına
1991 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.1 24,110
1989 Komedi Yapımcı 6.3 3,381
1988 Komedi Yapımcı 8.3 30,934
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 969
1986 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 3,452
1986 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 3,784

Ask delisi
1985 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 1,853
1983 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 4,500

Dehşet Sokağı 2
1982 Dram 0 5.5 8,672

Ölüme Kuşanmak
1980 Dram 0 7.1 28,810

Son Macera
1979 Komedi 0 7.2 2,284
- Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,733) Suits (1,663) The Sinner (1,522) Shameless (1,417) Fear the Walking Dead (1,267) La Casa de Papel (1,251) Castle Rock (1,169) Mayans M.C. (1,142) Bodyguard (1,140) The 100 (990)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018