Giriş Kayıt
Henry Silva

Henry Silva (90)


Oyuncu

Henry Silva, 15 Eylül 1928 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1966 yılının Eylül ayında Ruth Earl ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kanunun Üstünde (1988), Code of Silence (1985), Allan Quatermain and the Lost City of Gold (1986), Cinderfella (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1928
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ocean's 11
2001 73 Suç Oyuncu 7.8 469,530

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 71 Aksiyon Oyuncu 7.5 78,861
1997 69 Dram Oyuncu 5.6 4,461

Kuduz bakisi
1996 68 Komedi Oyuncu 5.5 2,553
1995 67 Belgesel Oyuncu 8.6 4,393
1994 66 Komedi Oyuncu 4.7 4,762
1993 65 Gerilim Oyuncu 4.0 230
1992 64 Suç Oyuncu 5.1 575
1990 62 Aksiyon Oyuncu 6.1 53,138

Kanunun Üstünde
1988 60 Aksiyon Oyuncu 6.0 26,068
1988 60 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,151
1987 59 Komedi Oyuncu 6.2 9,303
1986 58 Aksiyon Oyuncu 4.4 8,085
1985 57 Oyuncu 5.3 156
1985 57 Aksiyon Oyuncu 6.1 6,031
1985 57 Komedi Oyuncu 6.3 2,553

Yolun Sonu II
1984 56 Aksiyon Oyuncu 4.9 13,700

Mağlup Edilmeyen
1983 55 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,064
1983 55 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,888
1982 54 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 2,954

Doğru Yanlış
1982 54 Komedi Oyuncu 5.7 1,542

İnsafsız
1981 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,789

Canavarın İntikamı
1980 52 Korku Oyuncu 5.9 9,294
1980 52 Macera Oyuncu 6.3 1,840
1979 51 Korku Oyuncu 5.8 1,040

Korkusuz
1979 51 Suç Oyuncu 5.9 1,368

İlk Kurşun
1976 48 Dram Oyuncu 5.8 267
1974 46 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,780
1974 46 Suç Oyuncu 6.4 350
1974 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 124
1973 45 Suç Oyuncu 7.0 1,360

Manhunt in the City
1972 44 Suç Oyuncu 7.2 1,695
1971 43 Macera Oyuncu 5.4 130
1970 42 Western Oyuncu 3.3 265

Kanlı Tepeler
1966 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 592
1965 37 Suç Oyuncu 5.7 167
1965 Dram Oyuncu 7.6 750

Gizli İstila
1964 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 798
1963 35 Suç Oyuncu 6.5 641
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 6,138
1963 35 Dram Oyuncu 6.3 713

Casuslara Karşı
1962 34 Gizem Oyuncu 8.0 67,122
1962 34 Komedi Oyuncu 6.1 985

Soyguncular
1960 32 Komedi Oyuncu 6.6 18,056
1960 32 Komedi Oyuncu 6.0 2,698
1959 Macera Oyuncu 8.5 237
1959 31 Macera Oyuncu 5.6 1,877
1958 30 Western Oyuncu 6.7 675

Amansız Takip
1958 30 Dram Oyuncu 7.0 4,074
1958 30 Western Oyuncu 6.8 1,849
1957 Western Oyuncu 7.5 2,065
1957 29 Dram Oyuncu 7.2 955
1957 29 Western Oyuncu 7.3 3,829
1952 24 Biyografi Oyuncu 7.5 9,150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019