Giriş Kayıt
Orly Silbersatz Banai

Orly Silbersatz Banai (61)


Oyuncu

Orly Silbersatz Banai, 11 Aralık 1957 İsrail doğumlu oyuncu.

Yossi (2012), Kırık Kanatlar (2002), Kayıp Adalar (2008), (2013) Shtisel (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1957
Doğum Yeri: İsrail
Diğer Bir İsmi: Orli Zilbershatz Banai | Orli Zilbershtaz Banai |
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 59 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 8.7 1,020

Son
2012 55 Dram Oyuncu 7.2 163
2012 55 Dram Oyuncu 7.0 2,608
2010 53 Dram Oyuncu 7.1 191
2010 53 Dram Oyuncu 6.6 17

Kayıp Adalar
2008 51 Komedi Oyuncu 7.3 583

Kırık Kanatlar
2002 45 Dram Oyuncu 7.5 2,275
1996 39 Dram Oyuncu 7.1 615
1984 27 Kısa Metraj Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019