Giriş Kayıt
Jóhann Sigurðarson

Jóhann Sigurðarson


Oyuncu

Jóhann Sigurðarson, oyuncu.

Kona fer í stríð (2018), Belalı Düğün (2008), (2015) Ófærð (2015), (2000) 101 Reykjavik (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,032
2015 Suç Oyuncu 8.1 10,706
2011 Komedi Oyuncu 7.9 81

Volkan
2011 Dram Oyuncu 7.2 1,159
2011 Komedi Oyuncu 6.6 375
2010 Komedi Oyuncu 5.9 107
2010 Dram Oyuncu 6.5 339
2009 Dram Oyuncu 6.9 406
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.4 27
2008 Dram Oyuncu 6.9 63

Belalı Düğün
2008 Dram Oyuncu 6.7 1,232
2004 Dram Oyuncu 6.7 546
2000 Komedi Oyuncu 6.9 8,967
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019