Giriş Kayıt
Herbert Siguenza

Herbert Siguenza


Oyuncu, Yapımcı

Herbert Siguenza, oyuncu, yapımcı.

Ben10: Uzaylı Kovanı (2009), (2017) Coco (2017), (1999) Mission Hill (1999), (1997) Star Maps (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 8.4 284,650
2013 Suç Yapımcı 6.2 99
2012 Komedi Oyuncu 5.9 72
2011 Komedi Oyuncu 6.1 59,223

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Oyuncu 4.8 2,853
1999 Animasyon Oyuncu 7.7 4,415
1997 Komedi Oyuncu 5.9 916
1992 Komedi Oyuncu 6.5 19,874
1992 Komedi Oyuncu 5.7 34,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019