Giriş Kayıt
Brian Sieve

Brian Sieve


Senarist, Oyuncu

Brian Sieve, senarist, oyuncu.

Kadavra (2018), Karabasan 2 (2007), Karabasan 3 (2008), (2015) Scream: The TV Series (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadavra
2018 Korku Senarist 5.2 8,947
2015 Suç Senarist 7.3 29,186

Karabasan 3
2008 Korku Senarist 4.9 4,320

Karabasan 2
2007 Dram Senarist 5.2 7,295
2001 Fantastik Oyuncu 5.9 3,189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019