Giriş Kayıt
Richard Side

Richard Side


Oyuncu, Senarist

Richard Side, oyuncu, senarist.

(2001) Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001), (2004) Yerdeniz Öyküleri (2004), (2008) Journey to the Center of the Earth (2008), (2008) 7 Things to Do Before I'm 30 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 5.6 571
2008 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,461
2006 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,895

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 339,466

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu 5.7 5,565
2004 Animasyon Çeşitli 5.5 230
2003 Komedi Oyuncu 6.9 175,990
2001 Macera Oyuncu 6.6 5,645
1993 Aksiyon Senarist 6.7 1,883
1991 Macera Oyuncu 4.8 2,460
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018