Giriş Kayıt
Richard Side

Richard Side


Oyuncu, Senarist

Richard Side, oyuncu, senarist.

(2001) Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001), (2004) Yerdeniz Öyküleri (2004), (2008) Journey to the Center of the Earth (2008), (2008) 7 Things to Do Before I'm 30 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 5.6 571
2008 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,475
2006 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,946

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 344,087

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu 5.7 5,592
2004 Animasyon Çeşitli 5.5 233
2003 Komedi Oyuncu 6.9 187,951
2001 Macera Oyuncu 6.6 5,741
1993 Aksiyon Senarist 6.7 1,905
1991 Macera Oyuncu 4.8 2,491
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019