Giriş Kayıt
John Sibley

John Sibley (61)


Animasyon

John Arthur Sibley, 25 Ocak 1912 Danville, Illinois, ABD doğumlu animasyon.

Uyuyan Güzel (1959) yapımıyla biliniyor.

John Sibley, 15 Şubat 1973 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Arthur Sibley
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1912
Ölüm Tarihi: 15 Şubat 1973
Doğum Yeri: Danville, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Animasyon Animasyon 7.6 29,307
1966 54 Animasyon Animasyon 8.0 3,325

Taştaki Kılıç
1963 51 Animasyon Animasyon 7.2 79,070

101 Dalmaçyalı
1961 49 Animasyon Animasyon 7.2 135,767
1960 48 Komedi Animasyon 7.0 340

Uyuyan Güzel
1959 47 Animasyon Animasyon 7.3 120,881
1959 47 Animasyon Animasyon 7.9 1,910
1958 46 Animasyon Animasyon 7.1 798
1957 45 Animasyon Animasyon 6.7 153
1956 44 Aile Animasyon 7.7 356
1956 44 Aile Animasyon 7.4 307
1956 44 Aile Animasyon 7.5 402

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 43 Animasyon Animasyon 7.3 107,210
1954 42 Aile Animasyon 7.2 305
1954 Aksiyon Animasyon 8.6 1,421
1952 40 Aile Animasyon 6.6 303
1950 38 Aile Animasyon 7.2 372
1949 37 Animasyon Animasyon 7.1 10,693
1948 36 Animasyon Animasyon 6.5 3,980
1947 35 Animasyon Animasyon 6.7 5,667
1946 34 Animasyon Animasyon 6.4 3,118

Üç Kafadar
1944 32 Animasyon Animasyon 6.5 10,458
1944 32 Aile Animasyon 7.0 406
1943 31 Animasyon Animasyon 6.9 356
1943 31 Belgesel Animasyon 6.8 744
1942 30 Aile Animasyon 7.6 3,569
1942 30 Animasyon Animasyon 6.2 4,057
1941 29 Animasyon Animasyon 7.0 2,078
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019