Giriş Kayıt
Saurabh Shukla

Saurabh Shukla (56)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Saurabh Shukla, 05 Mart 1963 Gorakhpur, Uttar Pradesh, Hindistan doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

Milyoner (2008), Barfi: Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur (2012), Jolly LLB 2 (2017), Jolly LLB (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1963
Doğum Yeri: Gorakhpur, Uttar Pradesh, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Saurab Shukla | Shaurabh Shukla | Sourabh Shukla
Burcu: Balık
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 56 Komedi Oyuncu 4.2 409
2018 55 Aksiyon Senarist
Oyuncu
   
2018 55 Gerilim Oyuncu 5.1 189
2018 55 Aksiyon Oyuncu 7.4 12,022
2017 54 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,935
2017 54 Animasyon Oyuncu 6.7 87
2017 54 Komedi Oyuncu 3.9 107
2017 54 Dram Oyuncu 5.7 59
2017 54 Aksiyon Oyuncu 7.3 18,989
2016 53 Komedi Oyuncu    
2016 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 9,026
2015 52 Komedi Oyuncu 6.2 406
2015 52 Komedi Oyuncu 3.8 108
2015 52 Biyografi Oyuncu 7.5 420
2014 51 Komedi Oyuncu 8.2 138,101
2014 51 Aksiyon Oyuncu 5.4 21,815
2014 51 Komedi Oyuncu 3.7 313
2014 51 Aksiyon Oyuncu 2.2 56,407
2014 51 Aksiyon Oyuncu 5.3 6,706
2013 50 Komedi Oyuncu 8.0 8,357
2013 50 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,857
2013 50 Komedi Oyuncu 7.5 14,563
2013 50 Suç Oyuncu 6.2 2,370

Barfi: Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur
2012 49 Macera Oyuncu 8.1 68,982
2012 49 Animasyon Oyuncu 5.7 1,455
2012 49 Dram Oyuncu 5.7 23
2011 48 Komedi Oyuncu 5.4 33
2011 48 Dram Oyuncu 6.2 4,546
2011 48 Suç Oyuncu 7.5 4,155
2011 48 Komedi Oyuncu
Senarist
6.0 283
2010 47 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.7 1,144
2010 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.6 390
2010 47 Komedi Oyuncu 6.6 784
2010 47 Dram Oyuncu 5.0 1,382
2010 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 498
2009 46 Suç Oyuncu 6.2 190
2009 46 Komedi Yönetmen
Senarist
6.3 505
2009 46 Romantik Senarist 5.7 343
2009 46 Aksiyon Senarist 5.1 616
2009 46 Komedi Oyuncu 5.8 289
2009 46 Dram Oyuncu
7.1 8,868

Milyoner
2008 45 Dram Oyuncu 8.0 747,488
2008 45 Komedi Oyuncu 7.8 5,427
2008 45 Komedi Oyuncu 4.1 731
2008 45 Aksiyon Oyuncu 3.7 438
2007 44 Aksiyon Oyuncu 4.0 105
2007 44 Dram Oyuncu 6.4 467
2007 44 Komedi Senarist
Oyuncu
5.2 4,871
2006 43 Komedi Oyuncu 8.1 38,414
2005 42 Komedi Oyuncu 3.4 538
2005 42 Dram Oyuncu 5.2 634
2005 42 Aksiyon Oyuncu 8.2 11,937
2005 42 Komedi Senarist 5.9 964
2005 42 Gerilim Yönetmen
Senarist
4.2 109
2004 41 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,816
2003 40 Dram Oyuncu 8.0 4,364
2003 40 Gerilim Senarist
Oyuncu
5.8 440
2003 40 Oyuncu 4.3 172
2002 39 Komedi Oyuncu 5.4 1,929
2001 38 Dram Oyuncu 6.3 350
2001 38 Komedi Oyuncu 5.8 685
2001 38 Dram Oyuncu 7.8 11,984

Aşk Hikayeleri
2000 37 Müzikal Oyuncu 7.1 24,836
2000 37 Dram Oyuncu 8.0 10,238
1999 36 Aksiyon Oyuncu 6.9 15,348
1999 36 Müzikal Oyuncu 6.8 4,561
1999 36 Aksiyon Oyuncu 5.3 677
1999 36 Aksiyon Oyuncu 4.6 217
1998 35 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,612
1998 35 Aksiyon Oyuncu
Senarist
8.2 11,652
1998 35 Romantik Oyuncu
Çeşitli
6.6 969
1994 31 Biyografi Oyuncu 7.6 3,952
- Dram Oyuncu 7.9 37
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,007) Game of Thrones (11,334) Warrior (2,355) The 100 (2,173) Black Mirror (1,914) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,399) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019