Giriş Kayıt
Maksim Shtraukh

Maksim Shtraukh (73)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Maksim Maksimovich Shtraukh, 23 Şubat 1900 Moscow, Rusyan Empire [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı.

Grev (1925) yapımıyla biliniyor.

Maksim Shtraukh, 03 Ocak 1974 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Maksim Maksimovich Shtraukh
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1900
Ölüm Tarihi: 03 Ocak 1974
Doğum Yeri: Moscow, Rusyan Empire [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: M. Shtraukh
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 66 Dram Oyuncu 7.1 62
1958 58 Biyografi Oyuncu 6.9 28

Berlin'in Düşüşü
1950 50 Dram Oyuncu 6.2 338
1950 50 Dram Oyuncu 6.0 37
1949 49 Savaş Oyuncu 6.4 59
1949 49 Savaş Oyuncu 6.3 94
1940 40 Oyuncu 5.6 23
1939 39 Dram Oyuncu 6.4 104
1938 38 Dram Oyuncu 6.6 96
1937 37 Dram Oyuncu 6.5 123
1934 34 Dram Oyuncu 6.9 158
1929 29 Dram Oyuncu 6.9 162
1929 29 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.3 1,074

Ekim
1928 28 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 6,121

Potemkin Zırhlısı
1925 25 Tarihi Çeşitli 8.0 46,921

Grev
1925 25 Dram Oyuncu 7.6 6,076
1923 23 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 612
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018